Kayseri Evden Eve Nakliyat

Search Engine Optimization
Feb
13

Kayseri Evden Eve Nakliyat

02/13/2020 12:00 AM by Admin in Kayseri


Kayseri Yaşaroğlu Nakliyat olarak Kurumsal kimliğimizle daima standart üstü hizmet ilkesi doğrultusunda hareket eden firmamız ile evden eve eşya, ofis, iş yeri taşımacılığı, eşya depolama gibi hizmetleri veriyoruz. Çalışma esasımız tamamen profesyonel temeller üzerine kurulu bulunduğundan, işlerimizde kaliteyi önde tutuyoruz. Kayseri Evden Eve Nakliyat alanında çalışmalarımızı da şeffaflık, dürüstlük, kalite ve güven ilkeleri üzerinde yürütüyoruz. Verdiğimiz hizmeti, ücretsiz ekspertiz gibi imkanlarla üst noktaya taşıyoruz.

Verdiğimiz Hizmetler

Firma olarak, eşya taşımacılığını devamlı yapan uzman personel ve eşya taşıma için donanımı yapılmış yüksek model araçlarla çalışıyoruz. Profesyonel manada gerçekleştirdiğimiz bu hizmet kapsamında;

  • Evden eve nakliyat ve kurulum,
  • Ofis ya da iş yeri nakliyat,
  • Eşya depolama
  • Şehir içi ve Şehirlerarası Nakliyat

Gibi işlemleri noksansız bir şekilde gerçekleştiriyor, müşterilerimizin memnuniyetlerini sağlamak amacıyla titiz çalışma sergiliyoruz.

Ekspertiz Hizmetlerimiz Ücretsiz

Firma olarak, en büyük farklarımızdan birini, taşımadan önce her iş için özenle sunduğumuz ücretsiz ekspertiz hizmeti oluşturuyor. Bu ekspertiz çalışmalarımızda taşınması planlanan eşyalarınızı bulundukları yerde görüyoruz. Bu çalışma sırasında taşıma için gereken paketleme malzemesi, personel sayısı, araç niteliği gibi her detayı, ihtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda belirliyoruz. Bu şekilde ana hatları çizilen taşıma planı doğrultusunda taşımayı yapıyor ve profesyonel hizmet sunuyoruz.

Paketleme Hizmetleri

İstekleriniz doğrultusunda firmamız hizmetleri arasında yer alan paketleme noktasında ise tamamen uzmanlaşmış personellerimiz ile hizmet veriyoruz. Modüler eşyaların gereken tüm demonte işlemlerini yapıyor, ayrıca taşınacak malzemelerin ise hassasiyet derecelerine göre özel olarak paketlenmelerini sağlıyoruz. Eşyaya özel kullandığımız kaliteli ambalaj ve paketleme malzemeleri ile eşyalarınızın zarar görmeden nakledilmesini temin ediyoruz.

Sınırsız ve Sorunsuz Hizmet Anlayışı

Firma olarak, müşterilerimizin memnuniyeti adına her türlü iyileştirmeyi ve modern teknolojileri eksiksiz olarak kullanıyoruz. Eşyaların ve evlerin durumlarına göre uygun olan yerlerde asansörle taşıma gibi kolaylıkları sunuyor, taşıma işinin her aşamasında son derece titiz şekilde çalışıyoruz. İşimizde gösterdiğimiz hassasiyet ile eşyaların taşınmasını sağlıyor, yeni adreslerde gerekli yerleştirme ve kurulum hizmetlerini de noksansız veriyoruz. Verimlilik, hızlılık, devamlılık ilkelerimizi kalite anlayışımızla birleştiriyor, ücretsiz ekspertiz gibi ekstra hizmetlerle zenginleştiriyor ve bu sayede profesyonel hizmet sunuyoruz.

Güvenlik ve Sigortalı Taşıma

Hizmetlerimizde güvenlik öncelikli çalışma gerçekleştiriyoruz. Eşyaların paketlenmesinden taşınmasına kadar eşyalarınızın güvenle ve sorunsuz nakli için gereken tüm önlemleri alıyoruz. Eşya taşımacılığı yaptığımız araçların tüm servis ve bakım işlemlerini zamanında gerçekleştiriyoruz. Ayrıca araç kasalarımız, olumsuz hava koşullarından etkilenmeyecek, nem, toz gibi maddelere karşı korunaklı, özel olarak yalıtımı sağlanmış durumda bulunuyor.

Sektörde dünya üzerinde meydana gelen yenilikleri takip eden sistemimiz ile her türlü teknolojiyi ve kolaylığı işlerimize entegre ediyoruz. Bu kapsamda en gelişmiş eşya asansör sistemlerini kullanıyor, ücretsiz sunduğumuz ekspertiz gibi avantajlarla hizmet kalitemizi arttırıyoruz.

Kayseri Yaşaroğlu Nakliyat

Tel: 0543 252 58 76

https://yasaroglunakliyat.net