Mersin Evden Eve Nakliyat

Search Engine Optimization
Feb
3

Mersin Evden Eve Nakliyat

02/03/2020 12:00 AM by Admin in Mersin


mersin evden eve nakliyat

Esin nakliyat olarak 20 senedir Mersin Evden Eve Nakliyat sektöründe hizmet veriyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana amacımız müşteri memnuniyetini kazanarak hizmet vermek oluyor. Firma olarak müşterilerimiz için verdiğimiz taşıma hizmetlerimizde asansörlü taşımayı tercih ediyoruz. Müşterilerimizin isteklerine parça ya da tüm eşyalarının taşınmasını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Esin Nakliyat Hizmetleri

Güvenli ve kaliteli taşımacılık hizmeti vermeyi amaçlayan Esin nakliyat olarak müşterilerimiz için çeşitli alanlarda taşımacılık hizmeti veriyoruz.

Bu hizmetlerimiz şunlar oluyor;

  • Evden Eve Taşıma
  • İş Yeri Taşıma
  • Asansörlü Taşıma
  • Fuar Eşyaları Taşıma
  • Askılı Tekstil Ürünleri Taşıma
  • Banka Eşyaları Taşıma
  • Depolama Hizmetleri
  • Parça Eşya Taşıma
  • Paketleme Hizmetleri

Firma olarak müşteri memnuniyetini kazanmak amacıyla sorunsuz bir şekilde verdiğimiz bu hizmetleri deneyimli elemanlarımız aracılığıyla hayata geçiriyoruz. Taşınma işleminden sonuna kadar müşterilerimizin yanında olarak onların yaşamakta olduğu taşınma stresini ortadan kaldırıyoruz.

Evden Eve Taşıma

Esin nakliyat olarak Mersin’de evden eve taşıma hizmeti veriyoruz. Müşterilerimizin eşyalarını asansör kullanarak sorunsuz bir şekilde nakliye araçlarımıza yüklüyoruz ve zamanında adreslerine ulaştırıyoruz. Firma olarak herhangi bir sorun çıkmasını garanti altına almak için müşterilerimizle sözleşme imzalıyoruz.

Bu sözleşmeye müşterilerimizin taşınmayla ilgili özel isteklerini ve fiyat durumunu belirtiyoruz ve karşılıklı olarak imzalanan sözleşme sayesinde alıcı ve verici tarafın mağdur olmasını önüne geçiyoruz. Sözleşme sonrasında hizmetimizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Ayrıca esin nakliyat olarak eşyalarını taşınma sırasında zarar görmemesi için eşyalara uygun paketleme ve ambalajlama yöntemlerini kullanıyoruz. Örneğin ütülü kıyafetler için askılı kasa hizmetleri, kırılacak eşyalarınız için sert koli ve paketleme malzemeleri kullanıyoruz. Böylece eşyaların zarar görmeden taşınmasını amaçlıyoruz.

Yapılacak ekspertiz inceleme sonrasında eşyaların paketlenmesini kararlaştırarak paketleme işlemini yapacak elemanlarımıza bildiriyor ve eşyaların sorunsuz paketlenmesini sağlıyoruz. Ayrıca firma olarak evden eve sigortalı taşıma hizmeti veriyoruz. Bu sigorta sayesinde taşınacak eşyaların güvence altına alınmasını sağlıyoruz.

Sorunsuz çalışmalar yapsak da olabilecek durumlara karşılık müşterilerimizin mağdur olmalarının önüne geçiyoruz. Taşıma işlemlerini ise taşımacılık için özel olarak hazırlanmış nakliye araçlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bu araçlarımızın içleri eşyaların çarpması ve düşmesi gibi durumlara karşılık önlemlere sahip araçlar oluyor.

Fuar Eşyaları Taşıma

Esin nakliyat olarak evden eve nakliyat hizmetleri dışında fuar eşyaları için taşıma hizmeti de veriyoruz. Çeşitli mekanlarda yapılan fuar organizasyonlarına katılarak ürün ya da hizmet tanıtımı yapacak müşterilerimizin eşyalarını güvenli bir şekilde taşıyoruz. Kırılmayacak ya da zarar görmeyecek şekilde paketlenen ürünleri istenilen zamanda fuar alanlarına teslim ediyoruz. Firma olarak bu alanda tecrübeli ve titiz elemanlarımızla hizmet vererek fuarın müşterilerimiz için sorunsuz gerçekleşmesini sağlıyoruz.

İş Yeri Taşıma

Firma olarak kişilerin iş yeri değişikliği ya da açılışı durumlarında ihtiyaç duydukları taşıma hizmetlerini veriyoruz. Firma olarak iş yeri malzemelerinin türlerine uygun şekilde taşıma yapıyoruz. İhtiyaç duyulan taşıma hizmeti ofis mobilyası vs. gibi ürünler olursa tıpkı evden eve nakliyede olduğu gibi güvenle paketlenmelerini sağlıyoruz.

Taşımacılık için uygun araçlarımızla eşyaları verilen şehir içi ya da şehirlerarası adrese taşıyoruz. İhtiyaç duyulan makine ve tamir ürünleri gibi malzemelerse bunun için firma olarak kapalı kasa nakliye araçlarımızı kullanıyoruz. Bu eşyalarında zarar görmeden adreslerine ulaştırılmasını sağlıyoruz.

Banka Eşyaları Taşıma

Esin nakliyat olarak bankaların yer değiştirmeleri gereken durumlarda da taşıma hizmeti veriyoruz. Bu hizmetimizi diğer taşıma hizmetlerimizden daha çok personelle ve güvenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Nakliye aşamasında banka personelleri de yanımızda bulunuyor. Banka için kullanılan mobilyaları diğer taşımacılık hizmetlerimizde olduğu gibi zarar görmeyecek şekilde paketleyerek taşıyoruz. Bankalarda bulunan kasalar içinse farklı taşıma araçlarımızı kullanıyor ve kasaların aksilik çıkmadan yeni alanlarına ulaştırılmasını sağlıyoruz.